Hír: AlloyCalc nemesfémötvözet és tömegszámító program techikai segédlet
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Biene
vasárnap 13 november 2016 - 10:15:10


Az AlloyCalc android rendszerekre írt nemesfémötvözet és tömegszámító programot a Google Play áruházból lehet letölteni. Az ingyenesen letölthető és korlátozások nélkül használható elsősorban ötvös tanulóknak készült nemesfémes célprogram három nyelven kommunikál a felhasználójával (magyar, német és angol). Amennyiben a három nyelv közül valamelyik az Androidos operációs rendszer nyelve, abban az esetben az a nyelv lesz az AlloyCalc alapértelmezett nyelve. Természetesen használat közben bármelyik nyelvre átkapcsolaható a program, a menüben található nyelvi beállítások menüpot alatt található magyar, német vagy angol zászlók egyikének kiválasztásával.

Bizonyos ritka esetekben az AlloyCalc virtuális billentyűzetén nem, vagy hiányosan jelennek meg a gombok. Általában a legfontosabb, a tizedesvessző gomb szokott hiányozni. -ez a probléma nem az AlloyCalc hibás működéséből adódik! A klf. Android verziók különbözőségéből adódik ez a hiba.
A megoldás az Android rendszer beállításainál található virtuális billyentyűzet cseréje.

A probléma megoldására két kipróbált lehetőséget tudok ajánlani. Az egyik ingyenes a másik ún. ,,fizetős" megoldás. -az ingyenes megoldásnál a Google Play áruházból ingyenesen letölthető (kicsit fapados, de jól működő) ,,könnyű magyar billentyűzet" nevü programot ajánlom.

-A fizetős megoldás lényegesen teszetősebb és minden igényt kielégítő megoldás.
-ebben az esetben a ,,Smart Keyboard Pro" nevű, szintén a Google Play áruházból letőlthető programot ajánlom. Figyelem!  A Smart Keyboard Pro programhoz az adott nyelvi kiegészítő programot is le kell tölteni, különben nem fog működni a virtuális billyentyűzet azon a nyelven! -egyébként a Smart Keyboard Pro-ért csak egyszer kell fizetni és az ára igazán csekély ( 782 Ft, 2016.11.13). Ár-érték arányban a legjobb program szerintem.

Remélem ezzel a kis segédlettel elősegíthettem az AlloyCalc program gördülékeny és örömteli használatát. smile.png

Ezen hír származási helye: Aranyműves képzés
( http://aranymuveskepzes.hu/news.php?extend.5 )